Kirjoittajasta

Olen 25-vuotias, viittä vaille kirjallisuustieteen maisteri. Luen kirjoja ja kerron niistä blogissani omaksi ilokseni. Lisäpisteitä ropisee, jos saan jonkun toisenkin viihtymään tai kiinnostumaan uudesta kirjasta. Vaikka opiskelen kirjallisuutta, mitään syväluotaavia analyyseja minulta on turha  odottaa. Niitä saan väsätä aivan tarpeeksi muihin tarkoituksiin. Täällä blogissani vain esittelen lukemiani teoksia ja kerron subjektiivisia mielipiteitäni niistä.

Kirjamakuni on laaja, mutta sydäntäni lähinnä on kaikenlainen spekulatiivinen fiktio. Paikoitellen harmaan ja stressaavan arjen keskeltä on ihana paeta toisiin todellisuuksiin. Luen myös paljon klassikoita, pitkälti samasta syystä: historiakin on nykyisyydestä käsin kuin eri maailma.

2 thoughts on “Kirjoittajasta

Add yours

  1. Moikka! Törmäsin tähän blogiin Google-hausta; mun nimi on Lila Emilia ja opiskelen englannin kirjallisuutta ja lingvistiikkaa kanditasolla. Ootko jonkun rinnakkaisuniversumin minä?

    1. Hienosti meni vuosi, ennen kuin sain aikaiseksi vastata! Kuten näkyy, blogi elää tätä nykyä hiljaiseloa.. Mutta on hyvinkin mahdollista, että tässä on tapahtunut joku hyppy rinnakkaisuniversumiin, sen luokan sattumasta on kyse! Tsemppiä opiskeluun, rinnakkaisLila!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: