NaNoWriMo alkoi!

nanowrimo

NaNoWriMo, eli National Novel Writing Month alkoi tänään, ja ensimmäistä kertaa elämässäni aion osallistua. Kyseessä on siis Yhdysvalloista alkunsa saanut vuosittainen romaaninkirjoituskuukausi. Tavoitteena on kirjoittaa 50000 sanaa pitkä editoimaton romaani/romaanin alku marraskuun aikana. Sanamäärä julkastaan päivittäin NaNoWriMon nettisivuille, joilta löytyy myös toisten osallistujien profiileja, foorumeita ja tapahtumaan liittyvän hyväntekeväisyyskampanjan tiedot. ”Voittajia” ovat ne, jotka saavat sanamäärän täyteen määräaikaan mennessä. Palkintoja ei jaeta, kyseessä on lähinnä itsensä voittaminen.

Päätin osallistumisestani oikeastaan eilisen päivän aikana. Samalla keksin nimen romaaniyritykselleni:  Kuolleiden unien maa. En kuitenkaan aio  ottaa kuukautta kovin vakavasti, koska opiskelu ja töissä käynti ovat kuitenkin ajankäytöllisesti etusijalla. Enemmänkin tarkoituksenani on saada itseni kirjoittamaan edes jotain päivittäin. Siihen tavoitteeseen uskoisin pääseväni.

Vielä en ole aloittanut kirjoittamista, kouluasiat täytyy hoitaa ensin pois alta. Sitten aloitan.  Jännittää… mitähän tästäkin tulee?!

2 thoughts on “NaNoWriMo alkoi!

Add yours

    1. Kyllä se ensimmäiset pari viikkoa sujui, sitten piti vähän priorisoida arkea, joten jäi.. Mutta ensivuonna uudestaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: